Clock-o-matic

Over ons

Global company – local proximity

Clock-o-matic opleiding

Missie

Clock-o-matic is een Belgische onderneming die nationale en internationale bekendheid geniet op het gebied van klokkeninstallaties, uurwerksystemen, monumentale uurwerken en beiaarden voor kerken, openbare en privé gebouwen, scholen en industriële toepassingen.

Onze onderneming telt 45 vakbekwame medewerkers en legt zich sinds meer dan 70 jaar uitsluitend toe op dit vakgebied.

In België en het Groot-Hertogdom Luxemburg zijn vele duizenden kerken en gebouwen uitgerust met onze installaties. Wij bezitten goede referenties zowel op het vlak van nieuwbouw, automatisering als restauratie.

Clock-o-matic stelt u economisch, haalbare oplossingen voor die gebaseerd zijn op hoogkwalitatieve producten. Onze klanten kunnen rekenen op een degelijke en betaalbare service.

 

Clock-o-matic vakmanschap

Vakmanschap

Onderzoek en ontwikkeling. Van bij haar ontstaan, levert Clock-o-matic een voortdurende inspanning van productievernieuwing en -verbetering. Het programmeerbare, elektronische moederuurwerk, de beiaardcomputer, het elektronisch luidsysteem zijn alle voortgekomen uit deze inspanning. Verschillende van deze vernieuwingen zijn neergelegd in een Europees patent. Door permanente vorming en directe service zorgen wij dat onze internationale partners voortdurend op de hoogte blijven van alle nieuwigheden.

Eigen productie. Productie, constructie en assemblage worden uitgevoerd in of verzorgd van uit onze eigen ateliers. Dit laat toe aanpassingen op maat accuraat en snel te maken. Anderzijds beschikken we over een uitgebreide stock aan vervangonderdelen.

Installatie – herstelling – onderhoud. Voor de binnenlandse installaties beschikt Clock-o-matic over een eigen installatie-, herstellings- en onderhoudsdienst, Internationaal werken we samen met een netwerk van erkende installateurs. Zij zijn de referentie in hun land en worden rechtstreeks opgeleid en ondersteund om te werken met Clock-o-matic producten. Nationaal en internationaal staan we in voor de volledige installatie, het onderhoud en de herstellingen van alle klokken, torenuurwerken en beiaarden. Clock-o-matic en zijn verdelers garanderen een snelle, betrouwbare en niet merkgebonden service door ervaren technici.

Onze waarden

Persoonlijke aanpak & wereldwijde marktleider

Goede producten

We ontwikkelen onze systemen – elektronische, elektromechanische en mechanische – sinds 70 jaar in eigen huis, met eigen ingenieurs en technici. Vele installatiebedrijven uit ons vakgebied en klokkengieterijen, over gans Europa maar ook daarbuiten, zijn sindsdien onze systemen en producten gaan installeren.

Degelijke service

Clock-o-matic en zijn partners beschikken over ploegen gedreven vakbekwame medewerkers. Samen cumuleren ze – letterlijk – honderden jaren ervaring in het vak, technisch en administratief. In die ervaring hebben we geïnvesteerd om u een degelijke en betaalbare service te bieden.

Economische oplossingen

Beiaarden, klokkeninstallaties, torenuurwerken zijn complexe, technische systemen. Ze functioneren in een ruwe omgeving. Van jaar tot jaar volgen we uw installatie nauwgezet op, met het doel ze in goede technische staat te houden. Wanneer dat niet meer gegarandeerd is, trachten we u kwalitatieve oplossingen voor te stellen welke op lange termijn het meest budget-vriendelijk zijn.

Garantie

Als fabrikant garanderen wij een blijvende beschikbaarheid of aanmaakbaarheid van originele wisselstukken voor al de Clock-o-matic producten. Onze apparatuur is ontworpen voor een zeer lange levens- en functieduur. Onze bedrijfspolitiek is dat we een actieve voorraad originele vervangonderdelen aanhouden tot 20 jaar na de laatste productiedatum van een toestel. Daarna kunnen we in de meeste gevallen het onderdeel zo nodig fabriceren volgens origineel ontwerp.

Global company

local proximity

0

realisaties

0

landen actief

0

opstartjaar Clock-o-matic België

realisaties

Werken bij Clock-o-matic

Wij investeren in vakkennis, in klanten, maar ook in onze medewerkers. Bekwame en gemotiveerde krachten zijn bij ons van harte welkom. U kan spontaan solliciteren of u kan reageren op openstaande vacatures.