Sevilla Spanje

Diensten

De klok rond ten dienste van u

Advies

Clock-o-matic gaat voor een maximale bescherming van uw erfgoed. U kan altijd rekenen op een allesomvattende, snelle en betaalbare service. Op basis van onze jarenlange opgebouwde ervaring, geven wij u een haalbaar advies op maat voor uw klokken- en uurwerkinstallatie bij nieuwbouw, restauratie en automatisering.

Meer info

Innovatie

Onze eigen researchafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe en de verbetering van de huidige systemen. Het elektronische programmauurwerk Apollo®, de beiaardcomputer en het elektronisch luidsysteem Movotron® zijn alle voortgekomen uit deze inspanning.

Meer info

Productie

Als gecertificeerd ambachts-en aannemingsbedrijf gebruiken wij producten die voldoen aan de hoogste technische normen rond overspanning en blikseminslag. In ons labo worden de producten extreem getest. U bent verzekerd van de uitvoering van uw volledige installatie volgens de regels van de kunst.

Meer info

Installatie en restauratie

Voor de binnenlandse installaties beschikt Clock-o-matic over een eigen installatiedienst. Onze technici zijn grondig opgeleid en scholen zich voortdurend bij. U bent altijd verzekerd van de uitvoering van uw installatie van monumentale uurwerken, luidklokken of beiaarden volgens de regels van de kunst.

Meer info

Automatisatie

Van klokken over uurwerken tot internet geconnecteerde, intelligente systemen die u toelaten op afstand verwarming, verlichting, openen van deuren, klokken, uurwerken enz. te sturen. Ons programmauurwerk Apollo®III kan het allemaal. Het is een intelligent systeem dat zorgt voor ultiem gebruiksgemak.

Meer info

Onderhoud en herstelling

Dagelijks gaan onze technici de baan op voor de plaatsing, het onderhoud of de herstelling van uw installatie. Door permanente opleiding zijn zij onderlegd in alle gebruikte systemen en erkend voor het werken op hoogte.

Meer info

Technische assistentie

Wij staan garant voor betrouwbare technische assistentie
Ons ervaren team staat altijd paraat om u technisch en informatief bij te staan, ter plaatse of vanop afstand.

Meer info

Opleidingscentrum

Clock-o-matic ontwerpt en produceert innovatieve producten die wereldwijd worden verkocht via een professioneel partnernetwerk. Deze samenwerking tussen ons als grootschalige fabrikant en onze lokale dealers resulteert in kwaliteit en kosteneffectiviteit voor de eindgebruiker, die profiteert van de combinatie van de nabijheid en servicekwaliteit van de dealer en onze state-of-the-art producten. Wij bieden onze partners een uitgebreid technisch en logistiek servicepakket aan.

Meer info

International certified partnership

Sedert 1982 legt Clock-o-matic zich eveneens toe op de export. Wij brengen onze producten op de markt via een wereldwijd netwerk van competente en zorgvuldig geselecteerde partners, die allemaal zeer gekwalificeerde klokkenmakers en/of installateurs zijn. Door onze producten te installeren, hebben ze talloze projecten over de hele wereld gerealiseerd op het gebied van klokinstallaties, torenklokken en mechanische en geautomatiseerde beiaarden.

Meer info

Wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag over uw monumentale uurwerken, luidklokken of gebouwen? Contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons