international certified partnership

International certified partnership

Global company – local proximity

international certified partnership

Wereldwijd partnernetwerk actief in 50 landen & op 5 continenten

Sedert 1982 legt Clock-o-matic zich eveneens toe op de export. Wij brengen onze producten op de markt via een wereldwijd netwerk van competente en zorgvuldig geselecteerde partners, die allemaal zeer gekwalificeerde klokkenmakers en/of installateurs zijn. Door onze producten te installeren, hebben ze talloze projecten over de hele wereld gerealiseerd op het gebied van klokinstallaties, torenklokken en mechanische en geautomatiseerde beiaarden. Clock-o-matic geeft daarbij technische ondersteuning. Bij belangrijke projecten kan assistentie ter plaatse worden verleend. Enkele referenties zijn de klokken van de Kathedraal van Sevilla, de grote uurwerken in het “Stade de France” in Parijs, de beiaarden van Eppingen en Halle in Duitsland, het astromomisch uurwerk in Tokyo, de rijdende beiaard van Praag.

 

 

Samenwerken met een wereldwijde marktleider?

Partnership

Clock-o-matic zoekt stabiele, onafhankelijke dealers die direct verkopen aan de eindgebruiker. Wij verkiezen enkel met vakmensen te werken die de lokale markt kennen. Deze professionelen dienen voldoende ervaring en technische kennis te hebben om de specifieke producten te installeren, te onderhouden en de dienst na verkoop te verzekeren. De evolutie van de technologie is de laatste jaren zo snel gegaan dat de betreffende uitrustingsgoederen nog slechts door specialisten vervaardigd kunnen worden. Microprocessor-technologie en rationalisatie van de productiekosten door vervaardigen van grote series dwingt de installateurs zich te omringen met gespecialiseerde leveranciers, zoals Clock-o-matic.

 • samenwerking op vrije basis
 • loyaliteit vereist
 • zelfstandigheid
 • vakmensen met kennis van de lokale markt
 • wij zorgen voor de nodige productopleiding

Installateurs wereldwijd

Wereldwijd zijn de beste installatiebedrijven binnen onze sector opgeleid om onze systemen te installeren en te onderhouden wat ons tot één van de grootste spelers ter wereld maakt. Dit neemt niet weg dat we zeer persoonlijk in contact wensen te staan met partners en klanten. Een persoonlijke aanpak zowel naar kleine lokale initiatieven als grote internationale projecten. Een waarde die we hoog in het vaandel dragen. Bent u op zoek naar een installateur in uw regio voor de installatie, onderhoud of reparatie van uw klokkenluid- en torenuurwerkinstallatie? Neem dan contact met ons op.

 • wereldwijd netwerk
 • wij brengen u in contact met een professionele installateur in uw buurt
 • wij werken enkel met zorgvuldig geselecteerde partners

Dé referentie wereldwijd

Clock-o-matic is een Belgische onderneming die nationale en internationale bekendheid geniet op het gebied van klokkeninstallaties, uurwerksystemen, monumentale uurwerken en beiaarden voor kerken, openbare en privé gebouwen, scholen en industriële toepassingen. Bent u een klokkenexpert, architect, stadsautoriteit of beiaardier die meer informatie wenst over onze producten en diensten? Neem contact met ons op.

 • goede producten
 • degelijke service
 • economische oplossingen
 • persoonlijke aanpak
 • wereldwijde marktleider

Technische assistentie

Clock-o-matic ondersteunt zijn partners niet enkel door het aanbieden van hoogwaardige producten, maar ook door middel van een backoffice team dat steeds klaarstaat om hen te ondersteunen bij installaties. Bovendien bieden wij hen platformen aan waardoor onze verdelers maximale service kunnen geven aan hun eindklanten. Niet enkel hoogwaardige producten afleveren is één van onze prioriteiten maar ook onze verdelers maximaal te ondersteunen in opleiding en service.

 • directe ondersteuning van een backoffice team
 • Service platform voor verdelers
 • Opleidingen ter plaatse of bij Clock-o-matic

De klok rond ten dienste van u

1

Ontzorging

U kiest voor een complete ontzorging bij het innovatieve beheer, het onderhoud en de herstelling van uw monumentale uurwerken, klokken en torens.

2

Wereldspeler

U kiest voor een wereldspeler die actief is in 50 landen op 5 continenten.

3

Sinds 1949

U kiest voor een partner met meer dan 70 jaar ervaring.

realisaties

“Time is the soul of this world”

Tradition meets technologie

Clock-o-matic – sinds 1949 – dé referentie wereldwijd

Innovatie

Onze eigen researchafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe en de verbetering van de huidige systemen.

Kwaliteit

Ontwikkeling en fabricage van alle hoogkwalitatieve en gecertificeerde producten in eigen atelier.

Betrokkenheid

Wij denken graag met u mee bij het ontwerp en de uitvoering van uw toekomstgerichte invulling van uw religieus erfgoed. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak.

Internationaal

Heel wat installatiebedrijven uit ons vakgebied en klokkengieterijen, wereldwijd, installeren onze systemen en producten.

Wij helpen u graag verder!

Bent u een professionele installateur van monumentale uurwerken en klokken en wilt u onze partner worden?

Contacteer ons