Innovatie

Innovatie

Voortdurende ontwikkelingen en optimalisatie

Innovatie

Kerk van de toekomst

Onze eigen researchafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe en de verbetering van de huidige systemen. Het elektronische programmauurwerk Apollo®, de beiaardcomputer en het elektronisch luidsysteem Movtron® zijn alle voortgekomen uit deze inspanning. Verschillende van deze vernieuwingen zijn beschermd met een Europees patent.
We zijn ’thuis’ in uw kerk. Van klokken over uurwerken tot internet geconnecteerde, intelligente systemen die u toelaten op afstand verwarming, verlichting, openen van deuren, klokken, uurwerken enz. te sturen. Ons programma-uurwerk Apollo®III kan het allemaal en is bovendien modulair. Hierdoor bepaalt u zelf wanneer u welke connectie maakt.

Totaal beheer via ons intelligent systeem Apollo®III

Centraal beheer van uw kerken

Om het gebruikscomfort in historische gebouwen te verhogen ontwikkelde Clock-o-matic een krachtig en multifunctioneel programmauurwerk Apollo®III en dit volgens de nieuwste innovaties in de elektronica. Dit toestel kan alle klokfuncties in kerken en openbare gebouwen automatisch uitvoeren en aansturen. Daarnaast zorgt het voor het correct aansturen van uw monumentale uurwerken. Sinds enkele jaren kunnen ook verlichting, verwarming en beveiliging hierin worden opgenomen.

 • U kiest voor ultiem gebruiksgemak- en comfort
 • U kiest voor energiebesparing
 • U kiest voor tijdswinst
 • U kiest voor stiptheid

Meerdere kerken

Wist-u-dat… 1 persoon meerdere kerken kan bedienen? Wij brengen alle aanwezige systemen samen. Zo bedient u uw installaties voortaan vanop afstand met 1 systeem via PC, tablet, smartphone of via het LCD-scherm. Wij stellen vooraf de nodige programma’s in.

 • Totaal beheer via 1 systeem
 • +20.000 geïnstalleerde Apollo’s
 • Meer dan klokken
 • Meerdere kerken

Connectiviteit via ons serviceplatform

Wist-u-dat… wij u vanop afstand kunnen verder helpen? Onze nieuwste systemen zijn internet geconnecteerd. Wij bieden u een permanente monitoring van uw systeem. Door ons backoffice systeem is een optimale service vanop afstand mogelijk. Als u telefonisch contact opneemt bij een vraag, kunnen wij u mogelijk vanop afstand reeds verder helpen. Uw bespaart op die manier de interventie van een technieker ter plaatse.

 • Uniek backoffice systeem
 • Monitoring & assistentie op afstand
 • Wereldwijde connectiviteit via internet of op lokaal netwerk en gevisualiseerde afstandsbediening via pc, tablet of smartphone
 • Uw bespaart op interventie kosten
 • Support op afstand

De klok rond ten dienste van u

1

Ontzorging

U kiest voor een complete ontzorging bij het innovatieve beheer, het onderhoud en de herstelling van uw monumentale uurwerken, klokken en torens.

2

Wereldspeler

U kiest voor een wereldspeler met een uitgebreid netwerk van erkende verdelers in meer dan 50 landen op 5 continenten.

3

Sinds 1949

U kiest voor een partner met meer dan 70 jaar ervaring.

realisaties

“Time is the soul of this world”

Tradition meets technologie

Clock-o-matic – sinds 1949 – dé referentie wereldwijd

Innovatie

Onze eigen researchafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe en de verbetering van de huidige systemen.

Kwaliteit

Ontwikkeling en fabricage van alle hoogkwalitatieve en gecertificeerde producten in eigen atelier.

Betrokkenheid

Wij denken graag met u mee bij het ontwerp en de uitvoering van uw toekomstgerichte invulling van uw religieus erfgoed. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak.

Internationaal

De beste installatiebedrijven uit ons vakgebied en klokkengieterijen, wereldwijd, installeren onze systemen en producten.

Wij helpen u graag verder!

Een vraag over uw monumentale uurwerken, luidklokken of gebouwen?

Op zoek naar één van de beste installatiebedrijven in een specifieke streek of land?

Contacteer ons