Sevilla Spanje

Sectoren

Actief overeen verschillende sectoren

Religieus

Wereldwijd zijn talloze religieuze gebouwen, variërend van kleine kapellen tot imposante kathedralen, voorzien van onze torenuurwerken, luidklokkeninstallaties of beiaarden.

Meer info

Openbaar

Het integreren van klokkenspellen en wijzerplaten in openbare gebouwen, parken of winkelcentra, vrolijkt de buurt op en trekt de aandacht van het publiek.

Meer info

Monumentaal

Al vele decennia zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van torenuurwerken en klokkenspellen voor diverse locaties, waaronder kerken, stadhuizen, winkelcentra, universiteiten, treinstations, openbare gebouwen en bedrijven.

Meer info

Scholen

Voor de sturing van schoolbellen, nevenuurwerken en alarmsignalen ontwikkelden we een speciaal, zeer eenvoudig te bedienen, elektronisch stuursysteem. Zowel de traditionele schoolbel als een modern muzikaal systeem behoren tot de mogelijkheden.

Meer info

Industrie en handel

Een uurwerk aan een industrieel of openbaar gebouw geeft vaak een extra dimensie op het vlak van architectuur. Dit verhoogt niet alleen de visibiliteit van een gebouw, maar ondersteunt vaak ook de bekendheid van een bedrijf of een merk dat er achter schuil gaat.

Meer info

Andere

Een daktorentje met één of meerdere bronzen klokjes en/of een wijzerplaat verfraait het uitzicht van landelijker gelegen gebouwen. Ook voor specifieke sectoren zoals de sportsector heeft Clock-o-matic projecten mogen realiseren.

Meer info

Wij helpen u graag verder!

Een vraag over uw monumentale uurwerken, luidklokken of gebouwen?

Contacteer ons